شنبه 31 شهريور 1397 _ 12 محرم 1440 _ 22 سپتامبر 2018

تاریخ : شنبه 15 مهر 1396     |     کد : 70

اخذ مجوز مرکز نوآوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از وزارت علوم تحقیقات و فناوری

Innovation Center of Azarbaijan Shahid Madani University

اخذ مجوز مرکز نوآوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از وزارت علوم تحقیقات و فناوری Innovation Center of Azarbaijan Shahid Madani University

با یاری خداوند متعال و با تلاش و پیگیری­های همکاران محترم حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مجوز مرکز نوآوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان توسط معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر گردید.
مركز نوآوري در راستاي حمایت از افراد خلاق و نوآور و به منظور پرورش ایده هاي نو و كاربردي تاسیس گردیده است. این مركز فعالیت خود را با رویکرد پذیرش، حمایت و هدايت طرح هاي نو به سمت ثبت اختراع، نمونه سازی و شركت در جشنواره ها و مسابقات، نقش مهمي در توسعه خلاقیت و نوآوري در سطح جامعه به ویژه در بین اساتید و دانشجویان ایفا خواهد نمود.
اهداف مرکز نوآوري:
  • کمک به شکل گیري، پرورش و بقاي فعالیت نوآورانه
  • یت فعالیت هاي نوآورانه در راستاي سیاست هاي علمي و فناوري کشور
  • کمك به نوآوران جهت تکمیل چرخه نوآوري (از ایده تا نمونه سازی محصول)
  • حمایت از نمونه سازي اید ه هاي نوآورانه جهت ورود به مرکز رشد و تجاري سازي
  • ایجاد سیستمي مناسب براي ثبت و ارزیابي مالکیت هاي فکري مراجعان
  • حفظ و حراست از حقوق مادي و معنوي مالکیت فکري
  • تشویق و ایجاد انگیزه در محققین در جهت پیاده سازي تحقیقات، نوآوري ها و ارائه ي محصولات جدید
  • اطلاع رساني و افزایش سطح آگاهي عمومي در خصوص موضوعات مرتبط با مالكیت هاي فكري

مرکز نوآوری دانشگاه بر اساس شیوه­نامه اجرایی مرکز نوآوری، آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به سوالات اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه می­باشد. امید است با همکاری تمامی اساتید و دانشجویان پرتلاش دانشگاه قدم­های استواری در زمینه رسیدن به اهداف دانشگاه کارآفرین  برداریم.
واحدهای فناور می­توانند به مدت 1 سال از خدمات دفتری و اداری این مرکز بهره­مند شده و از تسهیلات مالی و خدمات دیگر این دفتر در مدت زمان استقرار بهره­مند گردند.
 (((شیوه نامه مرکز نوآوری دانشگاه))) جهت دریافت فایل اینجا کلیک شود
متقاضیان استفاده از خدمات مرکز نوآوری دانشگاه می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایتمرکز نوآوری و رشد دانشگاه به نشانی http://roshd.azaruniv.ac.ir یا به کانال تلگرامی https://t.me/AzarunivTechno مراجعه فرمایند. همچنین متقاضیان می­توانند مکاتبات خود را به آدرس ایمیل ipo@azaruniv.edu ارسال و با مدیر مرکز نوآوری دانشگاه در تماس باشند.

فایل پیوستی (شیوه نامه اجرایی مرکز نوآوری دانشگاه)

نوشته شده در   شنبه 15 مهر 1396  ساعت  15:11   توسط   مدیر سایت دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
ویرایش شده در دوشنبه 11 دي 1396 ساعت 22:55 توسط مدیر سایت دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت